ZVONCE za obitelj je najbolji prijatelj!

Proportion
Categories: Naši projekti
  • ZVONCE za obitelj je najbolji prijatelj!“ (4.390.530,16 kn)
  • Europski socijalni fond
  • aplikacija projekta, provedba aktivnosti: Vidljivost i upravljanje
  • unapređenje predškolskog odgoja i obrazovanja

STATUS: U provedbi

JU Makarska razvojna agencija MARA pripremila i prijavila projekt „ZVONCE za obitelj je najbolji prijatelj!“ za korisnika DV Biokovsko zvonce i partnera Grada Makarska na poziv „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Cilj projekta je doprinos usklađivanju poslovnog i obiteljskog života roditelja uvođenjem novih usluga produljenog i smjenskog te unapređenja postojećih usluga rada DV Biokovsko zvonce čime se pridonosi razvoju predškolskog odgoja u gradu Makarska te u konačnici demografskoj obnovi RH. Projekt je prijavljen u okviru ESF – Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ sa 100 postotnim udjelom financiranja. Vrijeme provedbe projekta je 24 mjeseca.

Ciljane skupine projekta obuhvaćaju 6 vrtića i 14 skupina, 109 djece uključenih u produženi rad vrtića, 19 djece uključenih u smjenski rad, 13 novozaposlenih odgojitelja, 3 nova stručna suradnika, i to logoped, edukacijski rehabilitator i kineziolog, pomoćni kadar: spremačicu i kuharicu, dok će dodatno  25 odgojitelja i stručnih suradnika poboljšati svoje profesionalne kompetencije pohađanjem stručnih edukacija.

JU MARA u sklopu provedbe projekta nosi aktivnosti Promidžbe i vidljivosti – Marketing i oglašavanje, te Upravljanje projektom – Evaluacija projekta. Do sada je kroz aktivnost Marketinga i oglašavanja realizirano nekoliko aktivnosti, izrađen je Komunikacijski plan, dok Evaluacija projekta tek slijedi u 2020. godini.

Slične objave

Skip to content