SPORTski INpuls

Proportion
Categories: Naši projekti
  • SPORTski INpuls“ (1.384.089,51 kn)
  • Europski socijalni fond
  • Aplikacija projekta, provedba: izrada strategije i marketinške aktivnosti
  • Socijalna uključenost, sport

STATUS: U provedbi

Projekt SPORTski INpuls, pripremljen je za nositelja Zajednicu sportskih udruga Grada Makarske te partnere Grad Makarska, Udrugu osoba s invaliditetom Sunce i osnovne škole OŠ Stjepana Ivičevića i OŠ oca Petra Perice. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.384.089,51 kn, a udio financiranja iznosi 100%. Projekt je prijavljen u okviru javnog poziva „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u zajednicu kroz šport“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je omogućio i tri nova zapošljavanja – voditeljicu projekta, administratora i projektnog koordinatora kao i angažman 10 trenera te sportskih stručnjaka i stručnjaka koji rade s djecom s teškoćama.

Projektom je uvedeno pet sportskih aktivnosti kroz sportove: atletika, plivanje, biciklizam, košarka te sportsko penjanje kao sasvim novi sportski sadržaj u gradu. Svi klubovi uključeni u projekt uskoro će dobiti kompletnu opremu i mogućnost sudjelovanje na sportskim natjecanjima. Projekt je predstavljen kroz pet sportskih aktivnosti do inkluzije djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport, a JU MARA je s obzirom da je pripremala projektnu prijavu sudjelovala na prezentaciji za medije, roditelje i djecu.

U sklopu projekta postavljena je umjetna boulder stijena za penjanje kao i svlačionica za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama. Osim navedenog, mala sportska dvorana je sanirana, postavljeni su i novi otvori.

JU MARA je sukladno projektnim aktivnostima sa Zajednicom sportskih udruga potpisala Ugovor o nabavi usluge Medijsko oglašavanje – SPORTski INpuls (UP.02.1.1.08.0046) te preuzela aktivnosti unutar elementa Promidžba i vidljivost. Izrađen je Komunikacijski plan te ostale aktivnosti sukladno Ugovoru vezano za medijsko oglašavanje.

Slične objave

Skip to content