Projekt SPORTski INpuls: Postavljena boulder stijena za penjanje

Proportion
Categories: Novosti

U sklopu projekta SPORTski INpuls, koji se financira iz Eurposkog socijalnog fonda u okviru javnog poziva „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u zajednicu kroz šport“ nositelja Zajednice sportskih udruga Grada Makarska, postavljena je umjetna boulder stijena za penjanje.

Radi se o aktivnosti koja je vezana uz treninge sportskog penjanja, a nositelj iste je Grad Makarska, kao projektni partner i Gradski sportski centar Makarska. Stijena sa višenamjenskim strunjačama postavljena je u maloj dvorani Gradskog sportskog centra, odnosno prostoru bivše teretane. Izvođač radova je slovenska tvrtka CST Climbing Systems and Technology LTD. Osim projektne prijave projekta, JU Makarska razvojna agencija MARA pripremila je samu ideju programa sportskog i terapijskog penjanja, a projektni zadatak stijene rađen je u suradnji sa Gradskim sportskim centrom i AK Sv. Marko, kao korisnicima dvorane.

Jako smo ponosni na činjenicu što imamo priliku sudjelovati u razvoju novih sadržaja u Gradu Makarskoj, a pogotovo onih koji pridonose inkluziji djece s teškoćama u razvoju i onih koji pridonose razvoju sporta našega grada.

Tim mare čestita malim penjačima programa SPORTski INpuls!!!

 

Slične objave

Skip to content