Poziv na dostavu projektnih prijedloga u svrhu izrade baze projekata

Proportion
Categories: Novosti

 

Poziv na dostavu projektnih prijedloga

 Makarska razvojna agencija MARA, poziva sve zainteresirane tvrtke, obrte, javne ustanove, institucije, organizacije civilnoga društva, privatne iznajmljivače, građane koji imaju namjeru pripreme i prijave svojih projekata na natječaje EU-a, na prijavu istih na predmetni poziv.

Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte kako bi se formirala baza projekata korisnika Makarske razvojne agencije MARA.

Od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata sastavit će se cjelovita baza projekata za sva tri sektora u Gradu Makarskoj koja će biti osnova timu Makarske razvojne agencije za odabir i kandidiranje projekata na natječaje koji će se objavljivati iz Višegodišnjeg financijskog okvira (VFO) 2021.-2027.

Naime, Javna ustanova Makarska razvojna agencija – MARA vodeća je institucija za razvoj Grada, djeluje sa svrhom gospodarskog razvitka i stvaranja poduzetničke klime te promoviranja gradskih potencijala u cilju daljnjeg rasta i razvitka. Usluge agencije koriste sva tri sektora, gospodarski, civilni i javni te smo tijekom dosadašnjega rada za sve korisnike, neovisno o sektoru, uspješno osmišljavali, pripremali i provodili projekte koji su financirani sredstvima EU-a. S ciljem učinkovitijeg kontinuiteta rada, a osobito kvalitetnijeg planiranja te strateškog pristupa kod daljnjeg korištenja EU fondova, formirat će se baza svih projekata naših korisnika, koji će se, ovisno o dinamici objavljivanja natječaja pripremati za prijavu. Za napomenuti je kako je 2017. godine posljednji put proveden javni poziv za dostavu projektnih ideja u svrhu izrade baze projekata za pravne i fizičke subjekte, ali u okviru izrade Strategije Grada Makarske.

Na javni poziv mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a mogu ih prijaviti pravne i fizičke osobe uz uvjet da će se projekt provoditi na području Grada Makarske.

Svi prijedlozi projekata i projektnih ideja uvrštavaju se u bazu projekata isključivo popunjavanjem on-line obrasca koji se nalazi na linku.

Rok za dostavu projekata je 20. siječnja 2023.

Važno!!! Ovaj Javni poziv nije namijenjen izravnom financiranju projekata, već isključivo služi u svrhu izrade baze projekata.

Za dodatne informacije ili pomoć prilikom popunjavanja obrasca, budite slobodni kontaktirati nas putem e-maila info@mara-makarska.hr ili broja +385995829316.

Slične objave

Skip to content