Mediteran na europskom tržištu

Proportion
Categories: Naši projekti
  • Mediteran na europskom tržištu“ (105.044,69 kn)
  • Europski fond za regionalni razvoj
  • Aplikacija projekta, provedba projekta
  • Poduzetništvo

STATUS: U provedbi

Za projekt proizvodnog obrta HERBAE DALMATIAE, vlasnice Jelene Erceg naziva „Mediteran na europskom tržištu“, prijavljenog na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“, osigurano je 105.044,69 kuna bespovratnih sredstava što predstavlja najveći mogući iznos sufinanciranja prihvatljivih troškova. Projekt jea ukupne vrijednosti 124.262,00 kn, a dodijeljen iznos bespovratnih sredstava od 105.044,69 kn predstavlja intenzitet potpore od 85%.

Na temelju dugogodišnje, uspješne suradnje i pružanja tehničko-savjetodavne pomoći uspješnoj ženi poduzetnici, i ovu projektnu prijavu pripremila je JU Makarska razvojna agencija – MARA, a dosadašnje kvalitetno poslovanje poduzetnice kao i njenih originalnih proizvoda, po drugi put prepoznala je i Europa.

Zahvaljujući ovim sredstvima Herbae Dalmatiae predstavit će se na sajmu Vivaness  u Nunbergu 2020. godine u svrhu prezentacije svojih proizvoda. Sajam se održava u sklopu BIOFACH, najvećeg sajma za organsku hranu. Bespovratnim sredstvima Herbae Dalmatiae ojačat će svoj brend boljim pozicioniranjem na domaćem i inozemnom tržištu kozmetike. 

Slične objave

Skip to content