Mara na raspolaganju svim korisnicima uslijed pandemije COVID-19

Proportion
Categories: Novosti

Poštovani poduzetnici, predstavnici civilnog sektora, iznajmljivači, vlasnici obiteljskih kuća, predstavnici javnog sektora i svi građani koji koriste naše usluge,

dok se posljednjih dana trudimo informirati vas o svim promjenama i novostima nastalim uslijed pandemije COVID-19, napominjemo kako vam stojimo na raspolaganju u ovoj teškoj situaciji sa tehničkom i administrativnom pomoći oko ostvarivanja neke od mjera za pomoć gospodarstvu:

  • Hrvatski zavod za zapošljavanje
  • Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR)
  • Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)
  • Ministarstvo turizma
  • Ministarstvo financija – Porezna uprava

Napominjemo, kako su sve mjere sažete na našoj internetskoj stranici: https://mara-makarska.hr/mjere-poduzetnike-covid-19/, a o svim novim mjerama informirat ćemo i dalje putem društvenih mreža, stoga nas pratite i dalje.

Budite slobodni obratit nam se za bilo kakvu administrativnu, tehničku pomoć ili savjet putem našeg Centra za razvoj poduzetništva i civilnog društva. Iako radimo od kuće i dalje smo vrijedni i vama na raspolaganju. Podsjećamo da su naše usluge besplatne!

Obratite nam se putem telefona 021 766 901, mobitela 099 608 6559 te e-mail adresa: centar@mara-makarska.hr, lidija.vukadinvranjes@mara-makarska.hr, info@mara-makarska.hr.

 

 

Slične objave

Skip to content