Klub za zapošljavanje – uspješan nastavak aktivnosti

Proportion
Categories: Novosti

 

Klub za zapošljavanje, koji je otvoren u sklopu projekta EXERCITATIONE, bez obzira na situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa, uspješno provodi planirane aktivnosti. Programi usavršavanja i prekvalifikacija su organizirani kroz online predavanja kao i  polaganje ispita. U tijeku su programi za turističkog vodiča, kao i programi za internet marketing, knjigovodstvo i recepcionare koji se provode putem online aplikacija, te su pojedini polaznici i završili neke od navedenih programa.

Komunikacija sa polaznicima provodi se redovito putem interneta i telefona, kao i sa poslovnim suradnicima koji su uključeni u provedbu projekta, kako bi se materijal i način provedbe maksimalno prilagodio i olakšao.

Pored izrađenoga priručnika „Aktivno traženje posla prema metodologiji klubova za zapošljavanje“, u tijeku su prijave i organizacija online radionica za provedbu profesionalnog usmjeravanja učenika srednje škole fra. Andrije Kačića Miošića u Makarskoj, koji se sastoji od grupnog informiranja, radionice „Donošenja odgovorne profesionalne odluke“, te individualnog savjetovanja.

Uskoro se otvaraju prijave za trening „Aktivno traženje posla prema metodologiji klubova za zapošljavanje“ s ciljem osnaživanja nezaposlenih osoba u procesu traženja posla kroz poboljšanje uvida u vlastite vještine i snage, izradu kvalitetnih alata važnih za proces traženja posla i komunikaciju s poslodavcima.

Za upite i informacije stojimo na raspolaganju putem mail adrese klub@mara-makarska.hr.

 

 

 

 

 

 

Slične objave

Skip to content