Europska sredstva modnom brendu MARINA DESIGN

Proportion
Categories: Novosti, Uncategorized

„Znakovima kvalitete do prepoznatljivosti“ naziv je novog EU projekta korisnice MD.KULTURA – Marina Design, prijavljenog u okviru Poziva Znakovi kvalitete, koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Svrha predmetnog projekta je osiguravanje prepoznatljivosti linije proizvoda Marina Design na domaćem i inozemnom tržištu, kao i utjecanje na mogućnost odabira kod ciljane skupine.

Marina Design je brand koji je već odavno prepoznat na domaćem tržištu (cijenjen i od kritike i od publike), a predmetni projekt isti će učiniti još prepoznatljivijim s krajnjim ciljem osiguravanja preduvjeta za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti.

Osim toga, stjecanjem znaka, doprinijet će se stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu. Iznos prihvatljivog izdatka je 26.500,00 kuna, a sredstva se odnose na ostvarivanje prava korištenja znaka kvalitete Hrvatska kvliteta za liniju proizvoda Marina Design:

  • dizajnerska ženska odjeća (suknje, haljine, hlače, kombinezoni, tunike, bluze, košulje, puloveri, jakne, kaputi).

 

Marina Design je modni brand fokusiran na inovativni dizajn ženske odjeće, a zatim i na proizvodnju te plasman istog na tržište. Sjedište brand-a je u Makarskoj gdje u strogom centru grada svoje proizvode stvara i prezentira u dvoetažnom poslovnom prostoru kao jedinstvenom modnom studiju.

Ishođenje znaka kvalitete važan je segment prilikom planiranja marketinške strategije, osobito u kontekstu osiguravanja jedinstvenosti, prepoznatljivosti i vjerodostojnosti kvalitete proizvoda. Realizacija projekta pridonijet će razvoju brand-a i obrta, s obzirom da je isti već dugi niz godina na tržištu te ima svoje već vjerne poklonike, te svake godine dobiva veliki broj novih- ozbiljnost rada i kvaliteta proizvoda samo može dobiti na većoj vrijednosti.

Projektnu prijavu za poduzetnicu izradila je JU Makarska razvojna agencija MARA, te ovim putem još jednom čestitamo našoj korisnici i veselimo se zajedničkoj realizaciji!

 

Slične objave

Skip to content