Radionica: “Zajedno do EU potpora za Makarsku”

Proportion
Categories: Novosti

Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA i Grad Makarska domaćini su poduzetničkih susreta “Zajedno do EU potpora za Makarsku” koje organizira Poduzetnički akcelerator Split u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”.

Radionica je organizirana u cilju povezivanja javnog sektora i poduzetnika, koji imaju priliku saznati više o fondovima i zajedno aplicirati za EU projekte  s kojima bi  poboljšali uvjete života stanovnika u Makarskoj.

Susret je je predviđen u ponedjeljak, 25. travnja, s početkom u 13 sati u Hotelu Biokovo ( Obala kralja Tomislava 14, Makarska). Predavač je Krešimir Budiša, direktor Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja.

Hrvatskoj je, naime, od prošle godine na raspolaganju 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost.

Projekt “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, se provodi u periodu od 1. travnja 2020. do 1. svibnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Očekivano trajanje radionice je 60 minuta, a sudjelovanje je potpuno BESPLATNO.

Prijave za radionicu obavljaju se putem e-mail adrese: info@mara-makarska.hr (ime i prezime, e-mail, kontakt broj).

 

 

Slične objave

Skip to content