Uz pomoć MARA-e dodijeljene bespovratne potpore za jačanje konkurentnosti turizma

Proportion
Categories: Novosti

 

Ministarstvo turizma danas je objavilo rezultate programa dodjele bespovratnih potpora u 2017. godini pod nazivom „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ putem kojega će se sufinancirati projekti usmjereni na podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva na području svih županija Republike Hrvatske.

Makarska razvojna agencija MARA s ciljem što kvalitetnije pripreme zainteresiranih prijavitelja s područja grada u ožujku je organizirala pripremnu radionicu za predmetni natječaj, nakon čega se nastavilo sa individualnim radom na pripremi projektnih prijedloga prijaviteljima koji su zadovoljavali uvjete natječaja.

Intenzivan rad urodio je plodom te je Ministarstvo turizma donijelo odluku o dodjeli bespovratnih potpora Makarske za projekte koji su pripremani uz pomoć MARA-e, i to:

  • Mjera A1 – sve vrste objekata iz skupine „hoteli“: dva korisnika ukupne vrijednosti potpore 130.000,00 kn
  • Mjera A5 – objekti u domaćinstvu (bazeni): jedan korisnik – 40.000,00 kn
  • Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma: jedan korisnik – 20.000,00 kn

Svim primateljima bespovratne potpore čestitamo, a Mara nastavlja i dalje sa besplatnim pružanjem savjetodavnih usluga i tehničke pomoći na pripremi i prijavi projekata javnog, civilnog i gospodarskog sektora s područja grada Makarske.

 

Timski rad sa našim korisnicima:

Slične objave

Skip to content