Obnova kuća i višestambenih zgrada – informirajte se na ENERGETSKOM INFO DANU

Proportion
Categories: Novosti

 

U utorak 4. veljače 2020. u hotelu Biokovo, s početkom u 10,30 sati održat će se ENERGETSKI INFO DAN u organizaciji JU Makarska razvojna agencija MARA i Grada Makarske, a u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Splitsko-dalmatinskom županijom.

U sklopu programa predviđeno je predstavljanje primjera dobre prakse energetske obnove u gradu Makarskoj, nakon čega će Tomislav Ilić, ispred Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost prezentirati dosadašnja iskustva Fonda u provođenju projekata s naglaskom na mogućnosti financiranja energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada kroz nadolazeće natječaje. Anđelko Katavić, pročelnik županijskog Odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu prezentirat će Program sustavnog gospodarenja energijom, odnosno mogućnosti financiranja projekata poticanja korištenja obnovljivih izvora energije i povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća koje provodi županija i koje naši građani uspješno koriste.

Za kraj, uvaženi arhitekt Hrvoje Bota iz ureda za permakulturni dizajn, arhitektonsko projektiranje i urbanističko planiranje Održivo d.o.o., koji je ujedno i dopredsjednik Udruge Permakultura Dalmacija održat će zanimljivo predavanje Pasivna arhitektura, permakulturni dizajn i energetska učinkovitost.

Slične objave

Skip to content