On-line edukativna radionica: STRES I UPRAVLJANJE VREMENOM

Proportion
Categories: Novosti, Uncategorized

 

  • 16. travnja 2021. (petak), 17,00 sati

 

Nakon kratke pauze nastavljamo s programom Male poduzetničke akademije.

Četvrtu radionicu „STRES I UPRAVLJANJE VREMENOM“ vodit će Glorija Matić, learning designer s velikim iskustvom u organizaciji i vođenju edukacija  neformalnog obrazovanja iz područja komunikacija i prezentacijskih vještina.

Vrijeme ne možemo zaustaviti, posuditi, kupiti, no ipak ga razbacujemo i gubimo. Vrijeme kao ključni čimbenik uspjeha, zapravo je veliko bogatstvo i cijenimo ga tek kada ga imamo sve manje. Upravljanje vremenom, kao temeljna vještina i pretpostavka osobne djelotvornosti je disciplina usmjerena na uštedu i racionalnu uporabu vremena kao dragocjenog i oskudnog resursa te razvoj metoda i tehnika za unapređivanje metoda rada i efikasnost korištenja vremena.

Stres je prirodna reakcija tijela i u malim količinama može djelovati stimulirajuće. Međutim, u današnjem, užurbanom načinu života, neprestano smo izloženi stresu i gotovo smo izgubili sposobnost aktiviranja prirodne reakcije opuštanja. Stres postaje naša svakodnevica i iznimno štetan, pa čak i opasan po naše zdravlje. Saznajte kako se uspješno nositi sa stresom.

Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od korona virusa COVID19 radionica će se održati putem ZOOM aplikacije petak 16. travnja u trajanju od 17,00 do 20,00 sati.

 

PROGRAM

 

  • 16. travnja 2021. (petak) – //ZOOM// – STRES I UPRAVLJANJE VREMENOM – Glorija Matić

 

  1. Kako stres utječe na posao, zdravlje i kvalitetu života?
  2. Koji su najčešći uzroci stresa?
  3. Tehnike i načini smanjena razine stresa?
  4. Aktivnosti i alati upravljanja vremenom? Zašto je važno razlikovati hitno od važnog?

 

Prijave:

Sve prijave obavljaju se najkasnije dva dana prije održavanja putem e-mail adrese:

info@mara-makarska.hr

Slične objave

Skip to content