DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA / 13. – 22. 11. 2020.

Proportion
Categories: Novosti

 

 

Javna ustanova Makarska razvojna agencija – MARA priključila se ovogodišnjim  virtualnim „Danima otvorenih vrata EU projekata“ sa prezentacijom turističkih projekata koje smo provodili u Makarskoj.

U sklopu on-line platforme, predstavljamo Obilazak lokacija EU projekata.

Naime, JU Makarska razvojna agencija MARA nositelj je aktivnosti Posjet lokacijama EU projekata u sklopu projekta EUdukacija koji je dobio potporu na natječaju za prijavu projekata iz područja Informiranja o EU koji je raspisalo Ministarstvo vanjskih i EU poslova. U sklopu ove aktivnosti izrađen je video prilog koji prikazuje obilazak lokacija projekata koje su sufinancirane bespovratnim sredstvima i koje je pripremila JU MARA ili na kojima je ista projektni partner. Radi se o Centru za posjetitelja Makarska, Prezentacijskom centru Parka prirode Biokovo, Kaštelu u zaseoku Kotišina kraj Makarske i Skywalk-u na planini Biokovo. Link: https://dov2020.strukturnifondovi.hr/Home/Detail/e93b883d-b209-4964-94ee-08dddca6c48b.

 

Uz to, prezentiramo projekt „Revitalizacija kulturno-povijesne baštine zaseoka Kotišina“.

Projekt ”Revitalizacija kulturno-povijesne baštine zaseoka Kotišina” financiran je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine”. Projekt provode Grad Makarska kao korisnik i projektni partneri: Turistička zajednica grada Makarske; Javna ustanova ”Park prirode Biokovo”; obrt TIP-EXTREME Makarska.
Virtualnom šetnjom prikazati ćemo projekt tj. objekte koji su uređeni u sklopu projekta: Veliki Kaštel s multimedijalnim sadržajem, Crkva Sv Ante, Crkva Sv. Martina te uređena odmorišta.

Link: https://dov2020.strukturnifondovi.hr/Home/Detail/523311ee-a552-41b2-bb3d-2676ea39f55a

 

Slične objave