Projekt “Pristupačna Makarska 2” – Izložba “Tragovi u glini”

Proportion
Categories: Novosti

Pozivamo zainteresiranu javnost na Izložbu “Tragovi u glini”, koja će se održati 2.4.2024., u Art rezidenciji na Kačićevom trgu, s početkom u 17,00 sati.

Ministarstvo turizma i sporta već dvije godine sufinancira projekt koji svojom inovativnošću i inkluzivnošću privlači sve veću pažnju – „Pristupačna Makarska“.

Izložba “Tragovi u glini” predstavlja vrhunac višemjesečnog truda i predanosti. Ova izložba nije samo prilika za divljenje umjetničkim radovima, već i za učenje o važnosti pristupačnosti u turizmu. Radovi izrađeni u keramici su više od estetskog užitka; oni su simboli neograničenih mogućnosti korisnika Udruge Sunce, koje im se pružaju kroz pristupačani turizam.

Projekt “Pristupačna Makarska 2” je primjer kako se kroz umjetnost i edukaciju može doprinijeti društvu. Uključivanje mladih s invaliditetom u praktične radionice ugostiteljstva i keramike ne samo da im pruža vještine i samopouzdanje, već i potiče zajednicu da prepozna i cijeni njihov doprinos.

“Pristupačna Makarska 2” je više od projekta; projekt je to koji pokazuje da turizam može biti pristupačan svima, bez barijera.

Ne propustite priliku biti dio ove prekrasne priče i posjetite izložbu koja mijenja živote i oblikuje pristupačni turizam Makarskoj.

Slične objave

Skip to content