//Prijavite se// Zeleni domovi: novi poticaji i tehnologija za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Proportion
Categories: Novosti

Ako ste zainteresirani za energetsku obnovu vaše obiteljske kuće, uštedu na računima za grijanje i hlađenje, poboljšanje kvalitete života u vašem domu i općenito zaštitu okoliša – ne propustite informativno-edukativni događaj Zeleni domovi: novi poticaji i tehnologija za energetsku obnovu obiteljskih kuća koji će se održati u utorak 13. veljače 2024. u hotelu Biokovo u Makarskoj, s početkom u 11 sati.

Energetska obnova nije jeftina investicija i zahtijeva stručno planiranje i izvođenje. Zato je važno iskoristiti prilike koje vam nude različiti programi sufinanciranja koje provode državne i lokalne institucije.

Ovaj događaj je jedinstvena prilika da saznate sve što vas zanima o mogućnostima sufinanciranja vaših energetskih projekata obiteljskih kuća iz različitih izvora.

Naime, objavljeni su uvjeti za energetsku obnovu obiteljskih kuća od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a uskoro slijedi i natječaj. Također, u najavi su i programi Splitsko-dalmatinske županije i Grada Makarske.

Polaznici će imati priliku čuti sve detalje o uvjetima i kriterijima prijave na ove natječaje, kao i o načinima pripreme i provedbe svojih projekata. Također, moći će se postaviti pitanja i dobiti savjete od stručnjaka iz područja energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Branislav Hartman, stručnjak za energetsku učinkovitost govorit će o natječaju kojeg objavljuje FZOEU. Sa aktivnostima Dalmatinske energetske agencije-DEA i Splitsko-dalmatinske županije upoznat će Mario Jakić, ravnatelj i Đoni Garmaz, voditelj projekta.

Predstavnici Grada Makarske i JU Mara predstavit će kampanju „Zeleni prekidač“, a za sve koji žele ići korak dalje i primijeniti inovativna energetska rješenja u vidu solarnih kupa, koje su posebno prilagođene unutar starih Gradskih jezgri, rezervirali smo drugi dio događaja.

Prijavite se na ovaj događaj i saznajte kako ostvariti svoje energetske ciljeve!

Prijava putem linka: https://docs.google.com/forms/d/1_GcuOtZYefU4lb6n5u_acrtFbTn5cKGBNriXQL9qTGs/edit#responses

 

 

Slične objave

Skip to content