Prijavite se na informativni događaj: “Dan malog poduzetništva”

Proportion
Categories: Novosti

Makarska razvojna agencija MARA najavljuje informativni događaj “Dan malog poduzetništva” koji će se održati u četvrtak, 9. svibnja u hotelu Biokovo, s početkom u 11,00 sati.

Ovaj događaj je izvanredna prilika za sve poduzetnike, kako za one koji tek započinju, tako i za iskusne poduzetnike koji teže investiranju i proširenju svojih poslovnih horizonta da se informiraju o izvorima financiranja svojih projekata putem programa koje nude HBOR, HAMAG-BICRO i Splitsko-dalmatinska županija.

Sudionici će imati priliku iz prve ruke dobiti informacije o kreditnim programima i bespovratnim EU sredstvima za poduzetnike, koje će predstaviti Marina Jurašin, regionalna direktorica HBOR-a za Dalmaciju, i Ina Despotović, regionalna voditeljica ureda HAMAG-BICRO-a. Dodatno, Anđelko Katavić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko-dalmatinske županije, izložit će aktivnosti i potpore specifično usmjerene malim poduzetnicima.

Kao poseban bonus, događaj će završiti mogućnošću individualnih konzultacija, gdje će poduzetnici moći razgovarati o svojim investicijskim planovima, što predstavlja izuzetnu vrijednost za sve sudionike.

Sudjelovanje na događaju je besplatno.

 

Prijava putem linka: 

https://docs.google.com/forms/d/1Cscl-UKQA3jCb-p8rSJ0ABIj1cS-mUYwPACdLPI7ryk/edit

 

PROGRAM

Četvrtak 9. svibnja 2024., hotel Biokovo Makarska, 11,00 sati

 

  • Predstavljanje mjera i aktivnosti SDŽ namijenjenih poduzetnicima; Anđelko Katavić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu SDŽ;
  • Kreditni program HBOR-a za mikro, male i srednje poduzetnike, Marina Jurašin, regionalna direktorica HBOR-a;
  • Predstavljanje zajmova i bespovratnih potpora HAMAG-BICRO-a, Ina Despotović, voditeljica regionalnog ureda HAMAG – BICRO-a;
  • Individualne konzultacije.

 

 

 

 

 

Slične objave

Skip to content