Prezentacija „Predstavljanje poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA za 2020.“

Proportion
Categories: Novosti

U organizaciji JU Makarska razvojna agencija MARA u srijedu 26. veljače održat će se prezentacija „Predstavljanje poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA za 2020.“, za predstavnike gradskih udruga i javnih ustanova.

Svrha prezentacije je da se zainteresiranim organizacijama civilnoga društva i javnim ustanovama predstave natječaji koji će se raspisivati u 2020. godini, a radi informiranja i pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.

Program prezentacije pripremljen je sukladno Godišnjem planu objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Prezentacija će se održati u srijedu 26. veljače 2020. u prostorijama Centra za razvoj poduzetništva i civilnog društva, na adresi Hrpina 1, s početkom u 10,00 sati.

Vremenski okvir prezentacije: 45 minuta.

Molimo potvrdu dolaska putem e-mail adrese: centar@mara-makarska.hr, navesti: ime i prezime osobe (ili više osoba) koje će pohađati radionicu te organizaciju civilnog društva ili javnu ustanovu koju zastupa.

 

 

Slične objave

Skip to content