Novih 151.000,00 kuna bespovratnih sredstava udrugama, uredima TZ-a i poduzetnicima

Proportion
Categories: Novosti

Stigle su nove Odluke o financiranju više projekata koje smo vrijedno pripremali za gradske udruge, urede Turističkih zajednica te poduzetnike na nacionalne natječaje. Osobito smo ponosni na projekte naših udruga s obzirom da su prepoznati kao kvalitetni i inovativni na razini Splitsko-dalmatinske županije. Stoga se nadamo da će im ove potpore biti novi vjetar u leđa za daljnji razvoj i još bolju razradu, uz našu pomoć, naravno.

Tako je Odlukom SDŽ o raspodjeli dijela sredstava Proračuna Splitsko-dalmatinske županije za 2018., namijenjenih javnim potrebama u kulturi i sportu odobreno čak 8 projekata naših korisnika – organizacija civilnoga društva u ukupnom iznosu od 38.000,00 kuna.

Iz Programa potpore osnivanju i razvoju malog gospodarstva na području SDŽ za 2018. za jednog korisnika (obrt) odobreno je 13.000,00 kuna.

Na Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije za programe/projekte razvoja selektivnih oblika turističke ponude su pripremljena i prijavljena dva projekta za Turističku zajednicu grada Makarska i Turističku zajednicu Općine Podgora, za koje je dodijeljeno ukupno 100.000,00 kuna. Turističkoj zajednici Makarska za Makarska Connexion gourmet i craft beer festival – 82.000,00 kn, a Turističkoj zajednici Podgore za projekt Tematske kulturne i baštinske staze Podgore 18.000,00 kn.

Čestitamo svim našim korisnicima ne samo na dobivenim potporama, već i na izvrsnim projektima i idejama te im želimo uspješnu provedbu!

 

 

 

Slične objave