Natječaj Veleposlanstva Francuske Republike za organizacije civilnog društva

FOND: Veleposlanstvo Francuske Republike

ROK: 8. ožujka 2021.

Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje treći natječaj za organizacije civilnoga društva.

Ovaj Poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:

  1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
  2. pomirba i promicanje tolerancije te
  3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 28. ožujka 2021. godine.

 

Link; https://udruge.gov.hr/vijesti/natjecaj-veleposlanstva-francuske-republike-za-organizacije-civilnog-drustva-5278/5278?fbclid=IwAR2EyKUADeac8oAsiUM-lkU1h-fyFG4EeiMry7fmCBcCNp7An4hLOBGW2L0

Slične objave

Skip to content