Natjecaj za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača “Hrvatska pliva” u 2021. godini

FOND: Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske

ROK: 15. siječnja 2021. godine

Cilj Natječaja je omogućiti što većem broju djece, mladih i ostalim članovima društva svakodnevno bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću koja će pridonijeti očuvanju i unaprijeđenu psihofizičkih sposobnosti i zdravlja kroz stvaranje uvjeta za bavljenje sportom na cjelokupnom području Republike Hrvatske. Cilj provedbe Natječaja je financijskom potporom izvaninstitucionalnim programima iz područja sporta povećati broj korisnika koji su uspješno prošli programe obuke neplivača, naučili plivati te ih potaknuti na organizirano bavljenje plivanjem.

Ministarstvo turizma i sporta sufinancirat će programe najviše do 80% opravdanih troškova vrijednosti prijavljenog programa. Ostatak sredstava potrebnih za provedbu programa prijavitelji su dužni osigurati iz ostalih izvora. Najmanji iznos sufinanciranja po programu koji prijavitelj može ugovoriti je 10.000,00 kuna, a najveći 120.000,00 kuna. Financijskim potporama pomoći će se provedba do 30 programa.

Link: https://mint.gov.hr/istaknute-teme-sport/poticanje-razvoja-lokalnog-sporta/natjecaj-za-poticanje-lokalnog-sporta/natjecaj-za-sufinanciranje-sportskih-programa-obuke-neplivaca-hrvatska-pliva-u-2021-godini/22144

Slične objave

Skip to content