NATJEČAJ za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica iz Programa razvoja turističkih manifestacija i projekata na području SDŽ u 2022.g.

FOND: Splitsko-dalmatinska županija

ROK: 16. svibnja 2022.

Predmet Natječaja za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica iz područja razvoja i promoviranja turizma Splitsko-dalmatinske županije u 2022. godini  je dodjela bespovratnih sredstava za projekte i manifestacije iz područja razvoja i promoviranja turizma .

Cilj  Natječaja jest osnažiti suradnju Splitsko-dalmatinske županije (u daljnjem tekstu: Županija) s udrugama i turističkim zajednicama u provedbi razvoja i valorizacije turizma na području Splitsko – dalmatinske županije .

Sredstva se mogu koristiti za provedbu slijedećih aktivnosti:

  • sufinanciranje održavanje manifestacije i provođenje projekta
  • sufinanciranje održavanja manifestacije i provođenje projekta (troškovi glazbenika, troškovi tehnike, troškovi promocije manifestacije, troškovi učesnika u manifestaciji, ostali troškovi);
  • sufinanciranje udruge( troškovi provođenja određenog projekta u turizmu);
  • izrada promotivnih brošura i promocija manifestacije(udruge) na internetu;
  • druge potrebe u funkciji održavanja manifestacije, odnosno projekta

Pravo na podnošenje prijave imaju udruge (i lokalne turističke zajednice) kojima temeljni cilj osnivanja i djelovanja nije stjecanje profita, koje djeluju sukladno Zakonu o udrugama.

 

Link: NATJEČAJ za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica iz Programa razvoja turističkih manifestacija i projekata na području SDŽ u 2022.g. (dalmacija.hr)

Slične objave

Skip to content