Snimanje videa u sklopu projekta Europoly

Proportion
Categories: Novosti

U sklopu provedbe programa Europa za građane, projekta Europoly – an innovative Bottom-Up approach to fight euroscepticism through networking, danas smo snimali video uradak u obliku intervjua koji će činiti dio službenog videa projekta.

Zahvaljujemo srednjoškolkama Eli Marinović i Marti Mariji Picić te volonterima gradskih udruga Vojki Puharić i Neni Židiću na suradnji i spretnim odgovorima koja su imali o Europskoj uniji, mogućnostima koje pruža, prednostima i manama članstva Hrvatske u EU i sl. Također, zahvaljujemo Studiu Pašalić na odlično odrađenom snimanju i kolegici Marini Andačić Krivić na ulozi voditeljice.

Da podsjetimo, cilj projekta je prevladati generacijski jaz među Europljanima starije i mlađe generacijske dobi i razbiti  predrasude o konceptu Europske unije.

Iduća aktivnost u sklopu projekta je konferencija koja se održava u Mađarskoj, u gradu Szolnok od 28. veljače do 2. ožujka, gdje će Makarsku zastupati kolegice iz Udruge Sunce – Olivija Prodan Ravlić i Savjetovališta Lanterna – Patricija Batinović.
Više o projektu: https://web.facebook.com/europolyproject/

 

Slične objave