Makarska razvojna agencija MARA organizira pripremnu informativnu radioncu: „CERTIFIKACIJOM PROIZVODA DO TRŽIŠTA„

Proportion
Categories: Novosti

 

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga CERTIFIKACIJOM PROIZVODA DO TRŽIŠTA koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Cilj ovog Poziva je pridonijeti aktivnostima MSP-ova da dokazom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti svojih proizvoda osiguraju preduvjete za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti. Pružanjem potpore za uvođenje i primjenu europskih i međunarodno (globalno) priznatih norma doprinosi se da MSP-ovi iskoriste prednosti koje primjena normi ima na omogućavanje pristupa novim tržištima.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 31. prosinca 2018. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti od 38.000.000,00 kuna. Poziv je namijenjen mikro, malim ili srednjim poduzećima.

 

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 20.000,00 HRK, dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 1.000.000,00 HRK

S ciljem što kvalitetnije pripreme zainteresiranih prijavitelja JU Makarska razvojna agencija MARA organizira pripremnu informativnu radionicu, koja će se održati:

  1. lipnja 2017. (srijeda), u prostorijama „MARE“ na adresi Franjevački put 2, s početkom u 10,00 sati.

Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti putem PRIJAVNICE koja se nalazi na ovom linku: http://mara-makarska.hr/certifikacijom-proizvoda-do-trzista/

Slične objave

Skip to content