Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj – Makarska EU INFOrmer

Proportion
Categories: Novosti

Makarska EU INFOrmer

11. svibnja 2018. (petak)

Hotel Park, 19,00 sati

 

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organiziraju „Dane otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“  je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

 

U sklopu nacionalnih Dana otvorenih vrata EU projekata u Republici Hrvatskoj, JU Makarska razvojna agencija MARA i Grad Makarska, 11. svibnja 2018. organizira događaj Makarska EU INFOrmer.

Cilj ovog događaja je informiranje svih građana grada Makarske o EU projektima koji se trenutno provode u Makarskoj, kao i o projektima koji su u pripremi. Na prezentaciji svoje projekte će predstaviti: JU Makarska razvojna agencija MARA, Grad Makarska, JU Park prirode Biokovo, Udruga Sunce, Herbae Dalmatiae i Hotel Park. Nakon prezentacija, nazočni će imati priliku postavljati pitanja vezana za predstavljene projekte, ali i postupke prijave ili provedbe EU projekata.

 

 

 

PROGRAM

 

Prezentacija EU projekata u Makarskoj:

  • Grad Makarska i JU Makarska razvojna agencija MARA:

 Dražen Nemčić – prezentacija projekata: „Revitalizacija kulturno-povijesne baštine zaseoka Kotišina“, „S osmijehom u školu! – pomoćnici u nastavi makarskih školaraca“, „Energetska obnova zgrade vrtića Ciciban“, „Marendajmo zajedno“

Lidija Vukadin Vranješ – prezentacija: Priprema i prijava projekata za natječaje EU (ESF, EFRR, FEAD, Europa za građane)

  • Udruga Sunce:

Olivia Prodan Ravlić – prezentacija projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe invaliditetom“

  • PP Biokovo:

Velimir Vidak Buljan – prezentacija projekta „Novi Adrion Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo”

  • Herbae Dalmatiae:

Jelena Erceg – prezentacija projekta „Certifikacijom proizvoda do tržišta“

  • Hotel Park:

Marina Tomić Josipović – prezentacija projekta „Rekonstrukcija hotela Park“, faza I. i faza II.

Slične objave